Racing Smart

Racing Smart on viisas valinta, kun ponin tai hevosen rehun hyväksikäyttökyky on hyvä ja väkirehun tarve on pieni. Smart on kauraton täysrehu, joka sopii mm. hyville rehunkäyttäjille (esimerkiksi poneille ja alkuperäisroduille) sekä toipilaille hevosille. 

Racing Smart on suunniteltu täyttämään ravintoaineiden tarpeet tasapainoisesti pienemmälläkin annoksella. Huippuasiantuntijoiden kehittämä koostumus, jossa on korkeammat vitamiini-, kivennäis- ja hivenainemäärät. Tuote sisältää myös orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni on kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön.

Racing Smart sisältää runsaasti kuitua ja täydentää monipuolisesti korsirehua. Se on pölytön, tasalaatuinen ja hygieeninen sekä erittäin maittava täysrehutyyppinen täydennysrehu, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista.

Tuotteessa on sekä matala tärkkelyspitoisuus että sokeripitoisuus. Tuote ei sisällä kauraa.

Keskeiset valmistusaineet: Melassileike, ohra, vehnälese, mäskijauho, sinimailasjauho, suola, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Ominaispaino: 660 g/l (66 g/dl)
Annostus / päivä
Pikkuponit 0,3-1 l/vrk
Isot ponit 1-1,5 l/vrk
Hevoset 1,5-3 l/pv

Päiväannoksen määrän voi tarkentaa karkearehun valkuaisanalyysin perusteella.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4440 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 600 kg • Ominaispaino: 660 g/l (66 g/dl)